Senior Project Manager


Social Industries är en dynamisk och mångsidig byrå som drivs av en stor passion för marknadsföring och sociala medier. Vi skapar och distribuerar content som engagerar och vi har ett nyfiket och ödmjukt förhållningssätt till den formatrevolution vi befinner oss i – en revolution där förutsättningar, algoritmer och arbetssätt kan ändras från en dag till en annan.  Det enda konstanta i vår värld är framgång! 

Som projektledare arbetar du i frontlinjen med nykundsförsäljning och projektledning av nya och till viss del befintliga konton. Tillsammans med ditt team bokar och genomför du möten, planerar och projektleder pitcharbeten, hjälper till med säljadministration, budgetering och ansvarar för att hålla deadlines i alla led. Du blir en naturlig del i kreativa processer och håller dig uppdaterad i utvecklingen av sociala medier och ser till att vårt kunderbjudande alltid är relevant.

Vi letar efter en nyfiken person med ett starkt driv som inte är rädd för att våga tänka om och tänka nytt om i stort sett allt.

Vi tror att du:

– har dokumenterad relevant erfarenhet inom försäljning/försäljningsdrivande arbete och projektledning

– tidigare har jobbat på byrå eller i motsvarande roll på kundsidan

– drivs av möjligheten att få påverka ditt eget arbete och utveckling

– är strukturerad och ambitiös

– är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift

Social Industries består av ett tiotal medarbetare och har kontor i Gamla Stan – som även är knutpunkten för våra partners och frilansare. Vi erbjuder en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling. Hos oss kommer kunden alltid först och vi är stolta över det vi gör. Det innebär att vi alltid sätter ribban högt och har som ambition att leverera högt över kundens förväntningar i alla våra projekt. Vi tror att det vi gör är på väg att förändra synsättet på vad reklam är, hur den måste utformas för att nå fram till människor och vad som kännetecknar kreativitet, kvalitet och lyckade kampanjer. Vi är allra mest stolta över vår gemensamma förmåga att våga tänka nytt, förändras och våga ifrågasätta våra egna sanningar.

Intresserad?
Maila din ansökan till career@socialindustries.se. Urval sker löpande. Kontakta HR-ansvarig Filippa Gille på filippa@socialindustries.se eller på 08-668 88 44 för mer information. Varmt välkommen med din ansökan!

We look forward to hearing from you!

APPLY NOW