Lead Planner


Om Social Industries
Social Industries är en dynamisk och mångsidig byrå som drivs av en stor passion för marknadsföring och sociala medier. Vi skapar och distribuerar content som engagerar och vi har ett nyfiket och ödmjukt förhållningssätt till den formatrevolution vi befinner oss i – en revolution där förutsättningar, algoritmer och arbetssätt kan ändras från en dag till en annan. Det enda konstanta i vår värld är framgång!

Om Tjänsten
Som Lead Planner står du på första parkett i vår affärsmodell och arbetar med strategisk och operativ planering, utförande och uppföljning av medieköp på en rad olika plattformar. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att överträffa våra kunders förväntningar och ständigt utveckla både våra tjänster och våra kunders närvaro i digitala kanaler. Dessutom blir du en viktig del i kreativa processer och insiktsgenerering.

Du rapporterar direkt till vd, har ett team under dig samt är ytterst ansvarig för både kunder och leverantörer.

Vi letar efter en affärsdriven och noggrann person med ett analytiskt tänkande och känsla för detaljer, som inte är rädd för att våga tänka om och tänka nytt om i stort sett allt.

Vi söker dig som:

– har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med medieköp i sociala kanaler

– Är en avancerad användare av Facebook Business Manager

har kunskap inom SEM/Display, Sociala medier eller SEO/Analytics/CRO

– tidigare har jobbat på byrå eller på kundsidan med liknande arbetsuppgifter

– drivs av möjligheten att få påverka ditt eget arbete och utveckling

 har en analytisk förmåga och kan uttrycka dig väl i skrift

erfarenhet av e-commerce är mycket meriterande

Social Industries består av ett tiotal medarbetare och har kontor i Gamla Stan. Vi erbjuder en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling. Hos oss kommer kunden alltid först och vi är stolta över det vi gör. Det innebär att vi alltid sätter ribban högt och har som ambition att leverera högt över kundens förväntningar i alla våra projekt. Vi tror att det vi gör är på väg att förändra synsättet på vad reklam är, hur den måste utformas för att nå fram till människor och vad som kännetecknar kreativitet, kvalitet och lyckade kampanjer. Vi är allra mest stolta över vår gemensamma förmåga att våga tänka nytt, förändras och våga ifrågasätta våra egna sanningar.

Intresserad? 
Maila din ansökan till career@socialindustries.se senast den 31 juli 2019. Urval sker löpande. Kontakta HR-ansvarig Filippa Gille på filippa@socialindustries.se eller på 08-668 88 44 för mer information. Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK NU