Junior Account director


 

Om Social Industries
En reklambyrå som tar avstamp i konsumenters beteendemönster i sociala medier. Med fokus på det digitala är vi en fullservicebyrå som jobbar med strategier, kreativa koncept och produktion samt stort fokus på modern distribution.

Om Tjänsten
Som junior account director arbetar du i frontlinjen med nykundsförsäljning och projektledning av nya konton. Tillsammans med ditt team bokar och genomför du möten, planerar och projektleder pitcharbeten, hjälper till med säljadministration, budgetering och ansvarar för att hålla deadlines i alla led. Du blir en naturlig del i kreativa processer och håller dig uppdaterad i utvecklingen av sociala medier och ser till att vårt kunderbjudande alltid är relevant.

Vi letar efter en nyfiken person med ett starkt driv som inte är rädd för att våga tänka om och tänka nytt om i stort sett allt.

 Vi tror att du:

– har dokumenterad säljerfarenhet

– tidigare har jobbat på byrå eller som konsult

– drivs av möjligheten att få påverka ditt eget arbete och utveckling

– är strukturerad och ambitiös

– är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift

 

Intresserad?
Maila din ansökan till career@socialindustries.se senast den 4 maj 2018. Urval sker löpande. Kontakta HR-ansvarig Filippa Gille på filippa@socialindustries.se eller på 08-668 88 44 för mer information. Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK NU